Blommor och växter är betydelsefulla

Nu går vi strax in i 2024. Jag vill tacka alla ni Narciss och Tulpan följare och kunder. Alla era frågor, undringar och kommentarer har stärkt mig i att blommor och växter är mycket betydelsefulla också i den tid som vi befinner oss i.

Vi längtar alla till de första narcisserna och tulpanerna. Ni är också många som i år valt att sätta ranunkler och anemoner tidigt, för att få en tidig blomning. 

De skyr värme

Ni vet väl att ranunkler skyr värme. När termometern börjar närma sig +25° Celsius lägger de av. Att man inte vet det är nog en anledning till att man tidigare misslyckats med dessa ouppnåeliga skönheter. 

Rabatt till 24 januari

Fram till den 24 januari 2024 ger jag en 10 procent ”boka tidigt” rabatt på alla beställningar. Ange JULEN som rabattkod på kassa-sidan. Ni som redan väntar på era beställning i vecka 4 får en extra påse motsvarande 10 procenten på er beställning.

Sommarblommande lökar kommer

I slutet av januari kommer de övriga sommarblommande lökarna att vara tillgängliga i webbshopen. Jag meddelar på Instagram när jag fått besked om att mina leveranser är på ingående.

En riktigt God Jul och
Ett Gott Nytt 2024

Eva Fristedt / Narciss och Tulpan
i Vik på Österlen

Snart är jag där och hämtar nya ranunkler.
Snart är jag där och hämtar nya ranunkler.

Lämna ett svar

Blommor och växter är betydelsefulla
Snart är jag där och hämtar nya ranunkler.