Lökar för finsmakare

Butiken är stängd för uppdatering

Webbshopen byter nu innehåll från sommarlökar till vårlökar.
Vi öppmar igen den 25 maj.

Aktuellt

Snart är jag där och hämtar nya ranunkler.

Blommor och växter är betydelsefulla

Nu går vi strax in i 2024. Jag vill tacka alla ni Narciss och Tulpan följare och kunder. Alla era frågor, undringar och kommentarer har stärkt mig i att blommor och…

Läs mer
Träd med röda grapefrukter-

Grapefruktträd direkt från Italien

Under mina 15 år med citrusträd i Italien och på Österlen, har det röda grapefruktträdet visat sig vara det tåligaste, som snällt blommat och burit frukt 2 gånger om året.  Jag…

Läs mer
Bukettanemonen, Anemone coronaria Mistral 
'Edge Rosa' är en av de underbaraste. I dag sätter jag i gång den och Anemone 'Tiger Wine'. Film kommer.
Ha en fin helg och glöm inte att jag har öppet på söndag kl.11-15, och vet ni de lovar kanske tvåsiffrig temperatur då. 
Bonus då: lite saffranskrokus och snödroppen 'Flore Pleno' och lite annat kul😆
Välkomna till Lilla Viksvägen 21(in över glofbanan)
0733900182

Bukettanemonen, Anemone coronaria Mistral
`Edge Rosa` är en av de underbaraste. I dag sätter jag i gång den och Anemone `Tiger Wine`. Film kommer.
Ha en fin helg och glöm inte att jag har öppet på söndag kl.11-15, och vet ni de lovar kanske tvåsiffrig temperatur då.
Bonus då: lite saffranskrokus och snödroppen `Flore Pleno` och lite annat kul😆
Välkomna till Lilla Viksvägen 21(in över glofbanan)
0733900182
...

I söndags var jag med lökar och knölar på Snowdropswalk, på söndag 11-15 har jag öppet i Vik för första gången 2024. Det finns några få snödroppar att titta på här också och så finns det många bukettanemoner och ranunkler.
Välkomna!
Jag kommer ha öppet alla söndagar i mars och blir det bara lite varmare ute kommer jag att dyka upp på Mårtenstorget i Lund några lördagar.
#galanthus #galanthuselwesii #galanthusnivalisflorepleno #galanthussarnott

I söndags var jag med lökar och knölar på Snowdropswalk, på söndag 11-15 har jag öppet i Vik för första gången 2024. Det finns några få snödroppar att titta på här också och så finns det många bukettanemoner och ranunkler.
Välkomna!
Jag kommer ha öppet alla söndagar i mars och blir det bara lite varmare ute kommer jag att dyka upp på Mårtenstorget i Lund några lördagar.
#galanthus #galanthuselwesii #galanthusnivalisflorepleno #galanthussarnott
...

Ni såg väl alla anemoner och ranunkler på Nobelfesten, det är min målbild inför försommarfesten. Triggar du igång knölarna och rizhymerna Nu så ska det funka, de blommar ca 90 dagar efter start. Hinner du inte själv så har jag gått om plantor som redan är på gång, tar med mig till @ceciliawingard1 :s event Cecilias vänner den 13 april och till Österlen Garden show i maj.
#ranunkler #anemoner #snittblommor #buketter #trädgårdsliv #trädgård #sommarlökar #odlar #odlaranunkel

Ni såg väl alla anemoner och ranunkler på Nobelfesten, det är min målbild inför försommarfesten. Triggar du igång knölarna och rizhymerna Nu så ska det funka, de blommar ca 90 dagar efter start. Hinner du inte själv så har jag gått om plantor som redan är på gång, tar med mig till @ceciliawingard1 :s event Cecilias vänner den 13 april och till Österlen Garden show i maj.
#ranunkler #anemoner #snittblommor #buketter #trädgårdsliv #trädgård #sommarlökar #odlar #odlaranunkel
...

Alla söndagar i mars har jag öppet i Vik kl 11-15.
Lilla Viksvägen 21(kör in över golfbanan, ja!)övrig tid efter telefonkontakt.
Min lilla hemma-butik kommer då att vara fylld med montbretia, gladiolus, liljor, chokladblomma, doftlilja, krinum, ornithugalum och givetvis anemoner och ranunkler direkt från Italien. Som bonus får du en tuva  saffranskrokus när du handlar.
#chokladblomma #doftlija #gladiolusmurielae #gladiolus #gladiolusnanus #plantera #trädgård #trädgårdsliv

Alla söndagar i mars har jag öppet i Vik kl 11-15.
Lilla Viksvägen 21(kör in över golfbanan, ja!)övrig tid efter telefonkontakt.
Min lilla hemma-butik kommer då att vara fylld med montbretia, gladiolus, liljor, chokladblomma, doftlilja, krinum, ornithugalum och givetvis anemoner och ranunkler direkt från Italien. Som bonus får du en tuva saffranskrokus när du handlar.
#chokladblomma #doftlija #gladiolusmurielae #gladiolus #gladiolusnanus #plantera #trädgård #trädgårdsliv
...