Vilka är vi, och varför startade vi Narciss och Tulpan?

Narciss och Tulpan vill sprida kunskap och odlarglädje genom att tillhandahålla ett spännande och välvalt löksortiment av högsta kvalitet.
Vi vill finnas till hands för dina frågor, men också vara tillgängliga på webben, på ditt trädgårdsföreningsmöte eller i din bostadsrättsförening. Det ska gå att besöka våra trädgårdar och titta på lökar i blom, men också ringa någon av oss för att få råd eller beställa lökar.

Eva Fristedt och Cecilia Wingård har under många år sysslat med tulpaner och crocus under Tjörnedala Trädgårdsförenings flagg och är också ansvariga för ”Narcisser på Hovdala” 2008.

Sofia Scheutz är grafisk formgivare och har t ex formgivit de flesta av ÖSKG:s kataloger. Titta in på www.sofiadesign.se om du är intresserad.

1998 kom boken ’Tulpan’ på Tjörnedala Trädgårdsförenings eget förlag. Författare är Kenneth Lorentzon, Kjell Lundqvist, Karin Berglund m fl. Redaktör Cecilia Wingård och formgivare Sofia Scheutz. Den finns på väldigt många bibliotek och kanske att du kan hitta den antikvariskt.